Specialisaties.

S.C.C. (Security Crew Central) hecht veel waarde aan persoonlijk contact, Vertrouwen, Veiligheid, Kwaliteit & Klantvriendelijkheid. Voor al onze diensten zijn wij voorzien van gediplomeerden vakkundige medewerkers gespecialiseerd in hun opdracht.

Onze diensten.

Ad-hoc beveiliging

Wij bieden maximale ondersteuning bij incidenten en calamiteiten. Maar ook het snel opschalen van beveiliging voor uw evenement of bedrijfspand vanwege onverwachte drukte of een storing behoort tot de mogelijkheid.

Lees meer »

Bouwbeveiliging

Jaarlijks zijn er veel problemen in de bouwsector. Cijfers van verzekeringsmaatschappijen laten zien dat dit soort criminaliteit alleen maar toeneemt. Op het moment dat er geen personeel aanwezig is op de werkvloer loopt u risico door van dit soort delicten slachtoffer te worden.

Lees meer »

Brandwachten

Wij leveren rijks gediplomeerde brandwachten voor kort en langdurige projecten. De brandwachten die wij leveren zijn werkzaam als manschap bij de vrijwilliger brandweer en zijn jaarlijks gekeurd en nemen deel aan de wekelijkse oefenavonden.

Lees meer »

Havenbeveiliging

Havenbeveiliging is het beveiligen van schepen en haveninstallaties tegen terroristische aanslagen. om mensen, drugs smokkelaars, dieven en andere criminele zaken tegen te gaan.

Lees meer »

Hondengeleiders

Wij kunnen u voorzien van Gecertificeerde o.a. explosieven, narcotica speurhonden en bewakingshonden. Bij uw diverse opdrachten zoals evenementen terreinen en detentiecentrums evenals (personen) transportdiensten.

Lees meer »

Horecabeveiliging

Het inzetten van onze medewerkers bespreekt u persoonlijk met onze veiligheid adviseur en wordt afgestemd op basis van uw behoefte en verwachte toestroom van bezoekers.

Lees meer »

Interne bijstandsteam

De inzet van dit team is zeer gespecialiseerd werk en wordt derhalve ingezet bij acties als er spraken is van verhoogd risico of als er behoefte is aan preventieve bijstand.

Lees meer »

Luchthavenbeveiliging

De beveiligingsbeambten van S.C.C. zijn opgeleid om een grondige veiligheidscontrole uit te voeren, terwijl de hinder voor uw passagiers tot een minimum beperkt is.

Lees meer »

Object beveiliging

Naast professioneel zijn, zijn onze beveiligers servicegericht, communicatief onderlegd, sociaal vaardig en zeer ervaren in beveiligen in de breedste zin.

Lees meer »

Winkelsurveillance

Hierin verrichten wij diensten in winkels, winkelcentra en de omgeving hiervan. Taak voor de beveiliger bestaat uit diensten zoals met opdrachtgever is besproken.

Lees meer »

Zorgbeveiliging

Wij zorgen graag voor de veiligheid in uw zorginstelling, dit via onze hiervoor speciaal opgeleide en getrainde Gastheer/dame | Beveiligers.

Lees meer »