Over ons

Wij zijn een beveiligingsorganisatie genaamd S.C.C (Security Crew Central), werkzaam onder ND-nummer 5398. Ons bedrijf is gevestigd in Den Haag en werkzaam in de Benelux. Alle beveiligers die zijn aangesloten bij de S.C.C. organisatie zijn allemaal zeer betrokken en aanwezig bij het uitbreiden en evalueren van ons bedrijf. Zo behouden wij kwaliteit en professionaliteit, wat bij ons voorop staat. Elk kwartaal worden er excursies, cursussen en bedrijfstrainingen georganiseerd waarbij alle beveiligers diploma’s, certificaten en ervaring opdoen in verschillende onderdelen en situaties met betrekking tot beveiliging.

Wij zijn een jong, ervaren en dynamisch bedrijf die zich in alle opzichten qua beveiliging op een hoger niveau te werk gaat. Tevens zijn wij in samenwerking met grote klanten die al periodes zeer tevreden zijn met het werk dat wij verrichten.

Wij verdelen onze medewerkers onder verschillende takken op het gebied van beveiliging. Elke maand houden wij een bijeenkomst met onze medewerkers waarbij ze worden onderverdeeld in werkgroepen. Deze werkvorm is zeer motiverend voor onze medewerkers, maar ook voor het management. Wij nemen de meningen en verbeterpunten van zowel de klant als onze werknemers uitermate serieus en verbeteren hierbij onze werkwijze. Onze medewerkers zijn altijd een visitekaartje voor u en ons op de vloer.

Wij maken duidelijke afspraken met onze klanten om regelmatig langs te komen om een evaluatiegesprek te voeren over de projecten en medewerkers. De wens van onze klant staat centraal. Onze klant word gekoppeld aan een vaste contactpersoon binnen S.C.C, wat zeer motiverend werkt, en de relatie tussen onze klanten zijn of haar contactpersoon bevordert. De contactpersoon is ten alle tijden bevoegd om wijzigingen aan te brengen om uw wensen zo juist mogelijk te vervullen.